Könyvmoly társkeresők

1 026 könyvmoly társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Néhány könyvmoly társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb könyvmoly társkereső nők

Kitti, 27 éves
Társkereső Komárom
3 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 160 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Nóra , 21 éves
Társkereső Szigetvár
34 napja tag
Szabad időmben szeretek olvasni, őszinte, introvertált vagyok de idővel meg nyilok, komoly kapcsolatot keresek :) ha többet szeretnél tudni írj bátran
Lily, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
119 napja tag
Szia,sziasztok! A nevem Lily. Nemrégiben fejeztem be foiskolai tanulmányaim,de nem ez a fő ami meghatároz. A munka világában helyezkedem el,mellette pedig próbálok kellő időt fordítani a hobbimra: olvasni,színházba,moziba,teázókba,kávézókba járni. Szívesen ismerkednek hasonló érdeklődésű lányokkal de természetesen nem csak ezek a dolgok vonzanak. Jelenleg japán/koreai nyelven tanulok,mellette pedig dolgozom. 〜 Mivel itt nem tudok írni, kérlek email címen vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben úgy érzed, ismerkednél : *moderálva* Ezen a címem erhetsz el! ^^
Kata, 38 éves
Társkereső Budapest, XII.
143 napja tag
Teljesen felesleges jellemzést írni magamról, egyrészt mindenki azt ír amit akar, másrészt inkább ki-ki maga döntse el, hogy milyennek lát. Szóval, ha gondolod ismerj meg, szívesen beszélgetek. :) Nem tudok írni sajnos itt, ha írsz adj meg egy e-mail címet. :)

Legújabb könyvmoly társkereső férfiak

Huba, 31 éves
Társkereső Balatonboglár
0 napja tag
Szia! Jövendőbeli párom egy kedves, intelligens, csinos és odaadó nő, aki szereti a humort, és akivel az érdeklődésünknek is van közös keresztmetszete. Akivel lehet közösen álmokat szőni és átélni az élet szépségeit, izgalmait. Már alig várom, h megismerjem! (Ha esetleg egy kicsit őrült az se baj – csak ne legyen közveszélyes! ;) ) Kedves, intelligens, egészen fitt és humoros férfinak tartom magam, s többnyire mások is így gondolnak rám. Párkapcsolatban odaadó vagyok. Megbízható, megértő, romantikus és szenvedélyes. Szeretek beszélgetni, kirándulni, túrázni, filmet nézni, olvasni és kreatívkodni. (Biztos van még, amit kihagytam…) Amatőr festő és író is vagyok. De festhetek, meg írhatok akármennyit, ami igazán számít az élő élet! A társ, akivel és akiért jobb élni. Hiszek a szerelemben, nyitott szívvel várom. Komoly kapcsolatra vágyok sok-sok közös élménygyűjtögetéssel és egy életre szóló kapcsolat minden perspektívájával együtt. Hozzám hasonlóan komoly kapcsolatot akaró Nőt keresek.
József, 27 éves
Társkereső Battonya
4 napja tag
A maximális érzelmi intelligenciát keresem...
Máté, 26 éves
Társkereső Rákóczifalva
6 napja tag
Szabadidőmben főleg grafikával, festéssel foglalkozom. Szeretem a kreatív és színes dolgokat, szeretek olvasni, főleg a scifi, cosmic horror, thriller és pszichológia témákban bújom a könyveket de semmit nem vetek meg. Zenében szintén nyitott vagyok a legtöbb műfajra.Egy olyan lányt keresek aki nyitott a humorra, sétára, kávéra és egy komoly kapcsolatra ahol mindkét fél önmaga lehet.
Menyhért, 36 éves
Társkereső Alsónémedi
7 napja tag
Külső szemmel nézve, valószínűleg elég nyugodt és kiegyensúlyozott embernek fogsz találni. Én új nagyobb társaságba csöppenve, először megfigyelek és utána beszélek. A mély beszélgetések híve vagyok, ha ehhez valamilyen természet közeli utazás, kirándulás is kapcsolódik, akkor még jobban élvezem. Személyiségre, az INFP személyiségtípushoz tartozom, ha ez így valakinek többet mondana. Magamat leginkább introvertáltnak nevezném, rengeteg extrovertált változóval. Számomra nagyon fontosak a belső tulajdonságok is, és kiállok azokért az emberekért és elvekért akik, amik fontosak nekem. Munkáimból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom, beszélgetek. Viszont közel magamhoz, nagyon kevés embert engedek. Öt évig vezettem egy saját tulajdonú kis céget, IT és nyomdai profillal, mellette tanítottam is kicsit. Jelenleg IT területen dolgozom egy nagyvállalatnál. A kreativitás és találékonyság, jelentős szerepet játszik az életem szinte minden területén. Rengeteget olvasok, szépirodalom, filozófia, sci-fi és szakmai dolgokon át, bármi ami érdekel. Az életen át tartó tanulás híve vagyok, ezt nem csak a lexikális, de a belső tudásra is értem. Itt sem és máshol sem szeretem az emberi lelket bekorlátozni, ha valaki, hát én általában a „dobozon” kívül gondolkozom. Nagyon szeretem a humort, főleg a szarkasztikust. Hetente több alkalommal „sportolok”, már több mint 1,5 éve, ez leginkább otthoni edzést jelentett eddig. Számomra a hűség és az őszinteség alapelv. Tíz évig éltem párkapcsolatban, ennek már két éve vége, tehát a „gyászon” stb. túl vagyok, ezért is regisztráltam ide. Az ismerkedés részt, én valószínűleg elég régi módi stílusban csinálom, azt sem tudom az "udvarlás" szó még létezik-e :). Ezalatt azt is értem, hogy időt és energiát szívesen fordítok a másik valódi megismerésére. Köszönöm, hogy elolvastad!

Online könyvmoly társkereső férfiak

Zoltán, 48 éves
Társkereső Besenyszög
9 napja tag
Kelekótya, romantikus, derűs könyvmoly, némi lusta sporthajlandósággal, pontosanhozzáillő, bolondos párját keresi.
László, 38 éves
Társkereső Győr
38 napja tag
Így vírusos időben elég nehéz kivitelezni, hogy szép szőke hercegként, virággal a kezemben odalovagoljak hozzád fehér pejparipámon. Jó, bevallom nem csak a korona miatt, hanem mint látható ritka szép hajam van, bár inkább ritka, mint szép :D De azt mondják, hogy Jason Statham rám hajaz. Oh, és lovagolni sem tudok :( De gondoltam segítek a sorsnak egy picit. Keresem azt a hölgyet, akivel a globális felmelegedés ellenére is hideg nappalokat és éjszakákat felmelegíthetjük egymás közelségével, melyet szívünk mélyén lakozó szerelmünk lángja táplál. Oh igen, valahol nagyon mélyen egy költő leledzik bennem, ami néha előugrik, megrémítve ezzel mindenkit :)
Gergő, 47 éves
Társkereső Budapest, XIV.
50 napja tag
keresem partneremet hosszú távra. Mutasd meg a kedvenc könyveidet, filmjeidet, fejben forgatott gondolataidat, helyeidet, és nézzük meg, mi a közös! Ami nem az, arról meg beszélgessünk! Légy az egyetlen!
Péter, 33 éves
Társkereső Nemesszalók
55 napja tag
Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.

Diplomás könyvmoly társkereső nők

Kitti, 27 éves
Társkereső Komárom
3 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 160 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Lily, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
119 napja tag
Szia,sziasztok! A nevem Lily. Nemrégiben fejeztem be foiskolai tanulmányaim,de nem ez a fő ami meghatároz. A munka világában helyezkedem el,mellette pedig próbálok kellő időt fordítani a hobbimra: olvasni,színházba,moziba,teázókba,kávézókba járni. Szívesen ismerkednek hasonló érdeklődésű lányokkal de természetesen nem csak ezek a dolgok vonzanak. Jelenleg japán/koreai nyelven tanulok,mellette pedig dolgozom. 〜 Mivel itt nem tudok írni, kérlek email címen vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben úgy érzed, ismerkednél : *moderálva* Ezen a címem erhetsz el! ^^
Lujza, 61 éves
Társkereső Sárospatak
189 napja tag
Művészeteket, színházat, mozit kedvelő emberke vagyok, közös programokhoz keresem szerény, kedves, művelt, minden jóra nyitott társamat.Találj rám!
Erica, 22 éves
Társkereső Budapest, XIV.
315 napja tag
Üdv az oldalra tévedőknek! Pár szoban már írtam magamról, én inkább fiús lány vagyok,vagyis valahol a kettő közt de inkább fiús, rövidebb haj,fiusabb,elegáns ruhak jellemzik a mindennapjaim. Szeretek beszélgetni, olvasni, sétálni. kedvelem a mozit, színházat, különféle zenei stílusokat is. Ha arról kellene beszélnem,hogy nekem milyen stílusú hölgy tetszik vagy lenne az ideális, akkor azt mondom nőies leszbikus *Vagy bi lányok előnyben. * Amennyiben a leírás alapján szimpatikussá válok, nyugodtan írjon bárki! képet hosszabb beszélgetés után szívesen küldök! A személyes találkozó varázsát úgysem adja vissza egy leirt szöveg sem! :-)

Diplomás könyvmoly társkereső férfiak

Huba, 31 éves
Társkereső Balatonboglár
0 napja tag
Szia! Jövendőbeli párom egy kedves, intelligens, csinos és odaadó nő, aki szereti a humort, és akivel az érdeklődésünknek is van közös keresztmetszete. Akivel lehet közösen álmokat szőni és átélni az élet szépségeit, izgalmait. Már alig várom, h megismerjem! (Ha esetleg egy kicsit őrült az se baj – csak ne legyen közveszélyes! ;) ) Kedves, intelligens, egészen fitt és humoros férfinak tartom magam, s többnyire mások is így gondolnak rám. Párkapcsolatban odaadó vagyok. Megbízható, megértő, romantikus és szenvedélyes. Szeretek beszélgetni, kirándulni, túrázni, filmet nézni, olvasni és kreatívkodni. (Biztos van még, amit kihagytam…) Amatőr festő és író is vagyok. De festhetek, meg írhatok akármennyit, ami igazán számít az élő élet! A társ, akivel és akiért jobb élni. Hiszek a szerelemben, nyitott szívvel várom. Komoly kapcsolatra vágyok sok-sok közös élménygyűjtögetéssel és egy életre szóló kapcsolat minden perspektívájával együtt. Hozzám hasonlóan komoly kapcsolatot akaró Nőt keresek.
Menyhért, 36 éves
Társkereső Alsónémedi
7 napja tag
Külső szemmel nézve, valószínűleg elég nyugodt és kiegyensúlyozott embernek fogsz találni. Én új nagyobb társaságba csöppenve, először megfigyelek és utána beszélek. A mély beszélgetések híve vagyok, ha ehhez valamilyen természet közeli utazás, kirándulás is kapcsolódik, akkor még jobban élvezem. Személyiségre, az INFP személyiségtípushoz tartozom, ha ez így valakinek többet mondana. Magamat leginkább introvertáltnak nevezném, rengeteg extrovertált változóval. Számomra nagyon fontosak a belső tulajdonságok is, és kiállok azokért az emberekért és elvekért akik, amik fontosak nekem. Munkáimból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom, beszélgetek. Viszont közel magamhoz, nagyon kevés embert engedek. Öt évig vezettem egy saját tulajdonú kis céget, IT és nyomdai profillal, mellette tanítottam is kicsit. Jelenleg IT területen dolgozom egy nagyvállalatnál. A kreativitás és találékonyság, jelentős szerepet játszik az életem szinte minden területén. Rengeteget olvasok, szépirodalom, filozófia, sci-fi és szakmai dolgokon át, bármi ami érdekel. Az életen át tartó tanulás híve vagyok, ezt nem csak a lexikális, de a belső tudásra is értem. Itt sem és máshol sem szeretem az emberi lelket bekorlátozni, ha valaki, hát én általában a „dobozon” kívül gondolkozom. Nagyon szeretem a humort, főleg a szarkasztikust. Hetente több alkalommal „sportolok”, már több mint 1,5 éve, ez leginkább otthoni edzést jelentett eddig. Számomra a hűség és az őszinteség alapelv. Tíz évig éltem párkapcsolatban, ennek már két éve vége, tehát a „gyászon” stb. túl vagyok, ezért is regisztráltam ide. Az ismerkedés részt, én valószínűleg elég régi módi stílusban csinálom, azt sem tudom az "udvarlás" szó még létezik-e :). Ezalatt azt is értem, hogy időt és energiát szívesen fordítok a másik valódi megismerésére. Köszönöm, hogy elolvastad!
Zoltán, 48 éves
Társkereső Besenyszög
9 napja tag
Kelekótya, romantikus, derűs könyvmoly, némi lusta sporthajlandósággal, pontosanhozzáillő, bolondos párját keresi.
János, 61 éves
Társkereső Nagy Britannia
13 napja tag
Egyenes, oszinte, megbizhato es intelligens ferfinak tartanak a barataim. Sok minden erdekel, nagyon szeretem a konyveket, utazast, a konyhamuveszetet, sportot, nemzetkozi politikat es gazdasagot, a vilag dolgait. Szeretem a jo tarsasagot, az ertelmes es melyebb beszelgeteseket ugyanugy, mint a jo kedvet, bohockodast, humort es trefat. Nem kedvelem viszont, amikor valaki nem ir helyesen, tomondatokban kommunikal, pasi, kapcsi, koszike es bocsika es ezek tarsai kimeriti a szokincset! Intelligens, sportos, vidam alaptermeszetu es nyitott gondolkodasu partnert keresek a szabadidonk kozos kellemes eltoltesere, hetvegekre es szabadsagokra, amibol jo esetben szorosabb, hosszutavu kapcsolat alakulhat ki. .

Keresztény könyvmoly társkereső nők

Nóra , 21 éves
Társkereső Szigetvár
34 napja tag
Szabad időmben szeretek olvasni, őszinte, introvertált vagyok de idővel meg nyilok, komoly kapcsolatot keresek :) ha többet szeretnél tudni írj bátran
Lujza, 61 éves
Társkereső Sárospatak
189 napja tag
Művészeteket, színházat, mozit kedvelő emberke vagyok, közös programokhoz keresem szerény, kedves, művelt, minden jóra nyitott társamat.Találj rám!
Anikó, 54 éves
Társkereső Budapest, VII.
1009 napja tag
Szeretem a könyveket, a zenét, az utazást, a humort, az éttermet, egy presszóban egy jó kávét. Testi, lelki igazi társam keresem A társam legyen optimista, aki elhiszi, hogy meg lehet élni az élet szép dolgait. Romantikus vagyok, őszinte. Az élet szép, csak TE hiányzol!
Kriszta, 44 éves
Társkereső Budapest, XIX.
1995 napja tag
Nem akarok semmit írni ha kiváncsi vagy rám elmondom úgy is ;) Nem vok előfizető,ezert nem tudok vissza írni sem,ha gondolod írj emailt ha tetszem *moderálva*

Keresztény könyvmoly társkereső férfiak

Roland, 32 éves
Társkereső Győr
9 napja tag
Sziasztok! Én egy kedves, őszinte, megbízható, romantikus férfi vagyok. Keresem komoly kapcsolatra barátnőmet. Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni, autót vezetni. Várom 27-35 év közötti lányok jelentkezését!
Sándor, 35 éves
Társkereső Csongrád
21 napja tag
Egy átlagos alkattal rendelkező srác vagyok.Tartós kapcsolatot szeretnék,nem kalandot. + családot rájöttem.Saját gyereket.Esküvőt ahogy a nagy könyvben meg van írva :) Nem kőltözöm màs vàrosba.
györgy, 50 éves
Társkereső Győr
24 napja tag
György vagyok.50 éves,tartós kapcsolatra vágyok 48-53-éves,kor átlag köri hölgyet keresek.Győr környékéről
Oli, 23 éves
Társkereső Hajdúdorog
27 napja tag
Sziasztok Ismerekedés szempontjábol jöttem erre az oldalra.Remélem sikerül is majd ide nem igazán tudok mindent leirni magamról.Jobban szeretek beszélgetni úgy ismerkedni. Magamról még annyit hogy éretségi után Gyógymasszőrnek tanultam és sikeresen el is végeztem azt.Jelenleg abban is dolgozok

Fiatal könyvmoly társkereső nők

Kitti, 27 éves
Társkereső Komárom
3 napja tag
Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 160 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
Nóra , 21 éves
Társkereső Szigetvár
34 napja tag
Szabad időmben szeretek olvasni, őszinte, introvertált vagyok de idővel meg nyilok, komoly kapcsolatot keresek :) ha többet szeretnél tudni írj bátran
Lily, 24 éves
Társkereső Budapest, XVII.
119 napja tag
Szia,sziasztok! A nevem Lily. Nemrégiben fejeztem be foiskolai tanulmányaim,de nem ez a fő ami meghatároz. A munka világában helyezkedem el,mellette pedig próbálok kellő időt fordítani a hobbimra: olvasni,színházba,moziba,teázókba,kávézókba járni. Szívesen ismerkednek hasonló érdeklődésű lányokkal de természetesen nem csak ezek a dolgok vonzanak. Jelenleg japán/koreai nyelven tanulok,mellette pedig dolgozom. 〜 Mivel itt nem tudok írni, kérlek email címen vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben úgy érzed, ismerkednél : *moderálva* Ezen a címem erhetsz el! ^^
Erica, 22 éves
Társkereső Budapest, XIV.
315 napja tag
Üdv az oldalra tévedőknek! Pár szoban már írtam magamról, én inkább fiús lány vagyok,vagyis valahol a kettő közt de inkább fiús, rövidebb haj,fiusabb,elegáns ruhak jellemzik a mindennapjaim. Szeretek beszélgetni, olvasni, sétálni. kedvelem a mozit, színházat, különféle zenei stílusokat is. Ha arról kellene beszélnem,hogy nekem milyen stílusú hölgy tetszik vagy lenne az ideális, akkor azt mondom nőies leszbikus *Vagy bi lányok előnyben. * Amennyiben a leírás alapján szimpatikussá válok, nyugodtan írjon bárki! képet hosszabb beszélgetés után szívesen küldök! A személyes találkozó varázsát úgysem adja vissza egy leirt szöveg sem! :-)

Fiatal könyvmoly társkereső férfiak

József, 27 éves
Társkereső Battonya
4 napja tag
A maximális érzelmi intelligenciát keresem...
Máté, 26 éves
Társkereső Rákóczifalva
6 napja tag
Szabadidőmben főleg grafikával, festéssel foglalkozom. Szeretem a kreatív és színes dolgokat, szeretek olvasni, főleg a scifi, cosmic horror, thriller és pszichológia témákban bújom a könyveket de semmit nem vetek meg. Zenében szintén nyitott vagyok a legtöbb műfajra.Egy olyan lányt keresek aki nyitott a humorra, sétára, kávéra és egy komoly kapcsolatra ahol mindkét fél önmaga lehet.
Gergő, 22 éves
Társkereső Szeged
24 napja tag
-Szeretek olvasni, sorozatozni, aludni -Rengeteget tudok beszélni, de emellett jó hallgatóság is vagyok. -Ha jobban ismered a Witcher univerzumot nálam, te vagy a jövendőbelim! -Ex zenész -Ezermester -Társalgás szintű angol és egy kis olasz nyelvtudás -Imádom a sportokat: Foci, bowling, jégkorcsolya, biliárd pingpong -Ha tudsz finomakat főzni már megfogtál :)
Bence, 30 éves
Társkereső Budapest, XVI.
25 napja tag
Szeretem ha egy nő nőnek érzi magát mellettem, tud őszinte lenni, kimutatja az érzéseit és nem fél önmaga lenni. Szeretek festeni, olvasni, sétálni és túrázni, igazából mindent, de nem vetem meg a lustálkodast sem. Van egy gyönyörű frenchim, sok sok tetoválásom, hülye vicceim. Szeretek főzni, panasz még nem érkezett rá 🙂 Tudom hogy nem én vagyok a legszebb kerek e világon, de tudok szeretni, férfi létem ellenére is képes vagyok sírni szégyen nélkül ha a helyzet úgy adódik, együtt örülni, érzelmileg es lelkileg támogatni.

30-as könyvmoly társkereső nők

Kata, 38 éves
Társkereső Budapest, XII.
143 napja tag
Teljesen felesleges jellemzést írni magamról, egyrészt mindenki azt ír amit akar, másrészt inkább ki-ki maga döntse el, hogy milyennek lát. Szóval, ha gondolod ismerj meg, szívesen beszélgetek. :) Nem tudok írni sajnos itt, ha írsz adj meg egy e-mail címet. :)

30-as könyvmoly társkereső férfiak

Huba, 31 éves
Társkereső Balatonboglár
0 napja tag
Szia! Jövendőbeli párom egy kedves, intelligens, csinos és odaadó nő, aki szereti a humort, és akivel az érdeklődésünknek is van közös keresztmetszete. Akivel lehet közösen álmokat szőni és átélni az élet szépségeit, izgalmait. Már alig várom, h megismerjem! (Ha esetleg egy kicsit őrült az se baj – csak ne legyen közveszélyes! ;) ) Kedves, intelligens, egészen fitt és humoros férfinak tartom magam, s többnyire mások is így gondolnak rám. Párkapcsolatban odaadó vagyok. Megbízható, megértő, romantikus és szenvedélyes. Szeretek beszélgetni, kirándulni, túrázni, filmet nézni, olvasni és kreatívkodni. (Biztos van még, amit kihagytam…) Amatőr festő és író is vagyok. De festhetek, meg írhatok akármennyit, ami igazán számít az élő élet! A társ, akivel és akiért jobb élni. Hiszek a szerelemben, nyitott szívvel várom. Komoly kapcsolatra vágyok sok-sok közös élménygyűjtögetéssel és egy életre szóló kapcsolat minden perspektívájával együtt. Hozzám hasonlóan komoly kapcsolatot akaró Nőt keresek.
Menyhért, 36 éves
Társkereső Alsónémedi
7 napja tag
Külső szemmel nézve, valószínűleg elég nyugodt és kiegyensúlyozott embernek fogsz találni. Én új nagyobb társaságba csöppenve, először megfigyelek és utána beszélek. A mély beszélgetések híve vagyok, ha ehhez valamilyen természet közeli utazás, kirándulás is kapcsolódik, akkor még jobban élvezem. Személyiségre, az INFP személyiségtípushoz tartozom, ha ez így valakinek többet mondana. Magamat leginkább introvertáltnak nevezném, rengeteg extrovertált változóval. Számomra nagyon fontosak a belső tulajdonságok is, és kiállok azokért az emberekért és elvekért akik, amik fontosak nekem. Munkáimból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom, beszélgetek. Viszont közel magamhoz, nagyon kevés embert engedek. Öt évig vezettem egy saját tulajdonú kis céget, IT és nyomdai profillal, mellette tanítottam is kicsit. Jelenleg IT területen dolgozom egy nagyvállalatnál. A kreativitás és találékonyság, jelentős szerepet játszik az életem szinte minden területén. Rengeteget olvasok, szépirodalom, filozófia, sci-fi és szakmai dolgokon át, bármi ami érdekel. Az életen át tartó tanulás híve vagyok, ezt nem csak a lexikális, de a belső tudásra is értem. Itt sem és máshol sem szeretem az emberi lelket bekorlátozni, ha valaki, hát én általában a „dobozon” kívül gondolkozom. Nagyon szeretem a humort, főleg a szarkasztikust. Hetente több alkalommal „sportolok”, már több mint 1,5 éve, ez leginkább otthoni edzést jelentett eddig. Számomra a hűség és az őszinteség alapelv. Tíz évig éltem párkapcsolatban, ennek már két éve vége, tehát a „gyászon” stb. túl vagyok, ezért is regisztráltam ide. Az ismerkedés részt, én valószínűleg elég régi módi stílusban csinálom, azt sem tudom az "udvarlás" szó még létezik-e :). Ezalatt azt is értem, hogy időt és energiát szívesen fordítok a másik valódi megismerésére. Köszönöm, hogy elolvastad!
Roland, 32 éves
Társkereső Győr
9 napja tag
Sziasztok! Én egy kedves, őszinte, megbízható, romantikus férfi vagyok. Keresem komoly kapcsolatra barátnőmet. Szabadidőmben szeretek olvasni, kirándulni, autót vezetni. Várom 27-35 év közötti lányok jelentkezését!
Sándor, 35 éves
Társkereső Csongrád
21 napja tag
Egy átlagos alkattal rendelkező srác vagyok.Tartós kapcsolatot szeretnék,nem kalandot. + családot rájöttem.Saját gyereket.Esküvőt ahogy a nagy könyvben meg van írva :) Nem kőltözöm màs vàrosba.

Középkorú könyvmoly társkereső nők

Nia, 45 éves
Társkereső Budapest, IV.
750 napja tag
Budapesti, diplomás, intelligens, magas (180 cm), sportos alkatú, fiatalos, negyvenes leszbikus nő vagyok. Hosszú a hajam, nem dohányzom, nem iszom, nem fogyasztok drogot. Nincsen gyerekem, férjem, tetoválásom. :) Hasonló paraméterekkel rendelkező, inkább fiatalabb társat keresek, tartós párkapcsolatra. Előny a magas intelligencia, racionális gondolkodás, sportos alkat és a hozzám hasonló testmagasság. :) Örömmel várom üzenetedet! (A csillagjegyemet szándékosan hamisan adtam meg, így abból, kérlek, ne vonj le messzemenő következtetéseket. De egyébként se, mivel az asztrológia áltudomány. :) ) Hármas formációkba nem szeretnék beszállni, párokhoz nem csatlakozom - köszi, hogy ezt tudomásul veszed.
Kriszta, 44 éves
Társkereső Budapest, XIX.
1995 napja tag
Nem akarok semmit írni ha kiváncsi vagy rám elmondom úgy is ;) Nem vok előfizető,ezert nem tudok vissza írni sem,ha gondolod írj emailt ha tetszem *moderálva*

Középkorú könyvmoly társkereső férfiak

Zoltán, 48 éves
Társkereső Besenyszög
9 napja tag
Kelekótya, romantikus, derűs könyvmoly, némi lusta sporthajlandósággal, pontosanhozzáillő, bolondos párját keresi.
Arpi, 44 éves
Társkereső Budapest, XI.
18 napja tag
Szia! Orulok hogy ram kattintottal! Ha ugy erzed dobj ram egy levelet es majd meglatjuk a tovabbiakat...
József, 43 éves
Társkereső Tatabánya
29 napja tag
Szia, József vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni(semmi nem jutott eszembe:) ). Ha többet szeretnél tudni rólam(vagy csak unatkozol), írj vagy jelölj kedvencnek(de akkor is írj:) ) és ismerjük meg egymást.(úgy legyen:) )
Csaba, 40 éves
Társkereső Sülysáp
33 napja tag
Szia, Csaba vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

50 év feletti könyvmoly társkereső nők

Lujza, 61 éves
Társkereső Sárospatak
189 napja tag
Művészeteket, színházat, mozit kedvelő emberke vagyok, közös programokhoz keresem szerény, kedves, művelt, minden jóra nyitott társamat.Találj rám!

50 év feletti könyvmoly társkereső férfiak

János, 61 éves
Társkereső Nagy Britannia
13 napja tag
Egyenes, oszinte, megbizhato es intelligens ferfinak tartanak a barataim. Sok minden erdekel, nagyon szeretem a konyveket, utazast, a konyhamuveszetet, sportot, nemzetkozi politikat es gazdasagot, a vilag dolgait. Szeretem a jo tarsasagot, az ertelmes es melyebb beszelgeteseket ugyanugy, mint a jo kedvet, bohockodast, humort es trefat. Nem kedvelem viszont, amikor valaki nem ir helyesen, tomondatokban kommunikal, pasi, kapcsi, koszike es bocsika es ezek tarsai kimeriti a szokincset! Intelligens, sportos, vidam alaptermeszetu es nyitott gondolkodasu partnert keresek a szabadidonk kozos kellemes eltoltesere, hetvegekre es szabadsagokra, amibol jo esetben szorosabb, hosszutavu kapcsolat alakulhat ki. .
Tamás, 62 éves
Társkereső Budapest, XIX.
13 napja tag
Szellemi munkából élek, ezért szeretek gondolkodni. A gondolkodás társas tevékenység, egyedül nem nagyon megy.
Lajos, 59 éves
Társkereső Biatorbágy
44 napja tag
Szia, Lajos vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
László, 67 éves
Társkereső Budapest, XXII.
77 napja tag
Egyetemet végeztem, humán érdeklődésű vagyok.Szeretek utazni, kirándulni,színházba járni, olvasni. komoly kapcsolatot keresek. rendezett körülmények között élek.

Néhány könyvmoly társkereső bemutatkozása

  • Menyhért (36), Alsónémedi Sziasztok! Külső szemmel nézve, valószínűleg elég nyugodt és kiegyensúlyozott embernek fogsz találni. Én új nagyobb társaságba csöppenve, először megfigyelek és utána beszélek. A mély beszélgetések híve vagyok, ha ehhez valamilyen természet közeli utazás, kirándulás is kapcsolódik, akkor még jobban élvezem. Személyiségre, az INFP személyiségtípushoz tartozom, ha ez így valakinek többet mondana. Magamat leginkább introvertáltnak nevezném, rengeteg extrovertált változóval. Számomra nagyon fontosak a belső tulajdonságok is, és kiállok azokért az emberekért és elvekért akik, amik fontosak nekem. Munkáimból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozom, beszélgetek. Viszont közel magamhoz, nagyon kevés embert engedek. Öt évig vezettem egy saját tulajdonú kis céget, IT és nyomdai profillal, mellette tanítottam is kicsit. Jelenleg IT területen dolgozom egy nagyvállalatnál. A kreativitás és találékonyság, jelentős szerepet játszik az életem szinte minden területén. Rengeteget olvasok, szépirodalom, filozófia, sci-fi és szakmai dolgokon át, bármi ami érdekel. Az életen át tartó tanulás híve vagyok, ezt nem csak a lexikális, de a belső tudásra is értem. Itt sem és máshol sem szeretem az emberi lelket bekorlátozni, ha valaki, hát én általában a „dobozon” kívül gondolkozom. Nagyon szeretem a humort, főleg a szarkasztikust. Hetente több alkalommal „sportolok”, már több mint 1,5 éve, ez leginkább otthoni edzést jelentett eddig. Számomra a hűség és az őszinteség alapelv. Tíz évig éltem párkapcsolatban, ennek már két éve vége, tehát a „gyászon” stb. túl vagyok, ezért is regisztráltam ide. Az ismerkedés részt, én valószínűleg elég régi módi stílusban csinálom, azt sem tudom az "udvarlás" szó még létezik-e :). Ezalatt azt is értem, hogy időt és energiát szívesen fordítok a másik valódi megismerésére. Köszönöm, hogy elolvastad!
  • Kitti (27), Komárom Sziasztok! Bízom abban, hog most végre rám talál az a nő, akire egész életemben vártam. De akár az is előfordulhat, hogy Ő talál rám? Talán Te leszel a párom? El tudnál képzelni magad mellett 160 cm magas nőt? Írj rám és meglátjuk!
  • Nóra (21), Szigetvár Sziasztok! Szabad időmben szeretek olvasni, őszinte, introvertált vagyok de idővel meg nyilok, komoly kapcsolatot keresek :) ha többet szeretnél tudni írj bátran
  • József (27), Battonya Írj nyugodtan ,válaszolok! A maximális érzelmi intelligenciát keresem...
  • Lily (24), Budapest, XVII. Üdvözöllek az Álmok Világában 〜 Szia,sziasztok! A nevem Lily. Nemrégiben fejeztem be foiskolai tanulmányaim,de nem ez a fő ami meghatároz. A munka világában helyezkedem el,mellette pedig próbálok kellő időt fordítani a hobbimra: olvasni,színházba,moziba,teázókba,kávézókba járni. Szívesen ismerkednek hasonló érdeklődésű lányokkal de természetesen nem csak ezek a dolgok vonzanak. Jelenleg japán/koreai nyelven tanulok,mellette pedig dolgozom. 〜 Mivel itt nem tudok írni, kérlek email címen vedd fel velem a kapcsolatot, amennyiben úgy érzed, ismerkednél : *moderálva* Ezen a címem erhetsz el! ^^
Szereted a könyvek illatát? Esetleg e-book megszállott vagy? Falod a könyveket és egy olyan társra vágysz, aki szintén szeret olvasni? A könyvek olvasása szexi, ahogy a műveltség is. Ha te is olyan társra vágysz, aki örömét leli a könyvekben, jó helyen jársz. Összegyűjtöttük neked azokat a társkeresőket, akik még mindig hisznek abban, hogy egy könyv sokkal inkább átadja egy történet élményét, mint a filmek. Nincs is jobb, mint amikor a saját képzelőerődre van bízva a karakterek kinézete, hangja és lassan,d e biztosan bontakozhat ki előtted egy gyönyörű történet. Regisztrálj a Randivonal társkeresőre és találd meg olvasópartnered, aki az életben is partnerré válhat. Indítsd el közös történeteket akár még ma.

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

szeretne veled videón beszélgetni....

most épp nem elérhető...

Javasolj neki időpontot, amikor tudtok videórandizni!
" meghívott videórandizni. Az általa javasolt időpont: . Elfogadod a meghívást?"

Időpontot javaslok a VideóRandihoz. Másik időpontot javaslok a VideóRandihoz.

A módosítani kívánt időpont:
" időpontot javasolt. A VideóRandi időpontja: " " új időpontot javasolt. A VideóRandi időpontja: "

Sikeres meghívás!

A meghívást elküldtük számára. Amint visszajelez, értesíteni fogunk belső üzenetben. A meghívást megtalálod a kimenő üzeneteid között.
A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk