Középkorú társkereső

15 611 40-es, középkorú társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

A társkeresésben nem számít, hány éves vagy, csak az a fontos, hogy készen állj egy kapcsolatra! Ha te is középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, csatlakozz a Randivonal közösségéhez, és ismerkedj hozzád hasonló társkeresőkkel!

Néhány 40-es, középkorú társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb 40-es, középkorú társkereső nők

Krisztina, 42 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Szia, Krisztina vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Mónika, 43 éves
Társkereső Győr
0 napja tag
Mónika vagyok, 43 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Melinda, 41 éves
Társkereső Kiskunfélegyháza
0 napja tag
Két kamasz gyermekem van. Akik nagyon fontosak számomra. Szeretem a természetet. Őszinte, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom.
Mónika, 45 éves
Társkereső Sopron
0 napja tag
Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Legújabb 40-es, középkorú társkereső férfiak

Ferenc, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
0 napja tag
Ferenc vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tibor, 49 éves
Társkereső Mikepércs
0 napja tag
Tibor vagyok, 49 éves. Társam keresem Mikepércs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zoltán, 43 éves
Társkereső Rábasebes
0 napja tag
Szia, Zoltán vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 46 éves
Társkereső Makó
0 napja tag
Háááát.... Magasnak magas vagyok,de a szőke hajam már inkább őszes,a kék szem az renden,*moderálva*,de fehér ló helyett Fiattal járok. Próbáljuk meg,hátha megbánjuk!!!

Online 40-es, középkorú társkereső nők

Erzsébet, 47 éves
Társkereső Makó
0 napja tag
Ibolya, 47 éves
Társkereső Szentendre
4 napja tag
Ibolya vagyok, 47 éves. Társam keresem Szentendre környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Saci, 47 éves
Társkereső Sárbogárd
4 napja tag
176 cm magas vagyok,nem dohányzom. Szeretem a természetet, szívesen kirándulok. Komoly kapcsolatot keresek.
Andrea, 48 éves
Társkereső Kakucs
8 napja tag
Andrea vagyok, 48 éves. Társam keresem Kakucs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!

Online 40-es, középkorú társkereső férfiak

Laci, 42 éves
Társkereső Budapest, IX.
4 napja tag
Laci vagyok, 42 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
András, 46 éves
Társkereső Szentmártonkáta
6 napja tag
Párkapcsolatra keresek egy kedves társat, aki meg tud érinteni ott, ahol emberi szem nem láthat el.. Minden más csak száraz adathalom lenne, úgy vélem. Hajlandó vagyok az elköteleződésre, hűséges vagyok, és ha párkapcsolatban vagyok, én is igényem az érzelmi biztonságot. 🙂 Ha bejelöltél, számíts a levelemre...
Gábor, 44 éves
Társkereső Gyanógeregye
10 napja tag
A koromnál kicsit komolytalanabb, "gyerekesebb" vagyok mivel 3 fiammal élek együtt. Így fiatalabb maradok. Persze a felelősség tudatom meg van egy családhoz és értük, az életünkért élek... Nagyon híányzik egy szeretni való, szerethető pár aki viszont tud szeretni őszintén és nagyon megbízható. Nekem ez fontos kritérium. Teljesen hosszútávű, őszinte, tiszta kapcsolatra vágyok. Többiről majd akkor, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
János, 44 éves
Társkereső Budapest
13 napja tag
utazni szerető,44 éves gyermektelen személy vagyok)Hasonló érdeklődésű max.1 gyermekes anyukával ismerkednék! Közös élmények,események gyűjteményét szeretném együtt átélni-megosztani egymással! Lehetőleg hosszabb távon!

Diplomás 40-es, középkorú társkereső nők

Kinga, 49 éves
Társkereső Esztergom
0 napja tag
Szia, Kinga vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Katalin, 42 éves
Társkereső Németország
0 napja tag
En 10 eve elek Nemetorszagban es ma mar egy egy jol ismert es elismert stuttgarti Akadémia technikus házmesterek vagyok. Gyermekeim nincsennek es azt hiszem, hogy nem is szeretnek. Mindenkeppen női társat keresek, leginkább kínai vagy mas ázsiai származásut. Rendkivul szolid es engedelmes típus.Olyan aki szívesen lakna Nemetorszagban . Lehetőleg szeresse a házi munkát . Legyenek elképzelései egy BDSM típusú házasságról vagy legalább legyen hozza érdeklődése .
Enikő, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 napja tag
Ki sorok között Olvas, annak hagyok itt... Még egy bekezdést.
Niki, 42 éves
Társkereső Ausztria
1 napja tag
Életvidám, aktív, sportos, picit őrült nő vagyok. Szeretem a nyarat, a fesztiválokat, a programokat, a finom borokat, a grillezést, a természetet.

Diplomás 40-es, középkorú társkereső férfiak

Ferenc, 44 éves
Társkereső Budapest, XIV.
0 napja tag
Ferenc vagyok, 44 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Kirill, 44 éves
Társkereső Dunaújváros
0 napja tag
Szia, Kirill vagyok. Oroszországból jöttem, másodéves hallgató a Dunaujvaros Egyetemen. Szükségem van egy barátra.
Egon, 47 éves
Társkereső Miskolc
0 napja tag
Szia, Egon vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Csaba, 42 éves
Társkereső Budaörs
0 napja tag
Kedves vagyok, de tudok nem az lenni. Csendes vagyok, de harsány is olykor. Szelíden tekintek a világra, de a harc sem riaszt. Azt adom amit adsz.... Hobbiból szoktam verseket írni. Közel áll hozzám, a spiri gondolkodás a motorozás és a természet. Szívesen üldögélek a tájat szemlélve, de sütögetés a barátaimmal szintén a kedvenc programjaihoz tartozik. :-)

Keresztény 40-es, középkorú társkereső nők

Melinda, 41 éves
Társkereső Kiskunfélegyháza
0 napja tag
Két kamasz gyermekem van. Akik nagyon fontosak számomra. Szeretem a természetet. Őszinte, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom.
Enikő, 48 éves
Társkereső Budapest, XIII.
1 napja tag
Ki sorok között Olvas, annak hagyok itt... Még egy bekezdést.
Andi, 40 éves
Társkereső Budapest, VI.
3 napja tag
Andi vagyok, 40 éves. Társam keresem Budapest környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Szilvia, 44 éves
Társkereső Hódmezővásárhely
3 napja tag
Egyedül nevelek két gyereket és hosszú évek óta dolgozom a szakmámba.Társaság kedvelő vagyok.Szeretem az állatokat,nyáron a strandot.Szeretek főzni.

Keresztény 40-es, középkorú társkereső férfiak

Misi, 46 éves
Társkereső Szigetszentmiklós
1 napja tag
Sziasztok lányok! Rendezett körülmények közt élő, vezető beosztású férfi vagyok!Sportosan és tudatosan telnek napjaim!Számomra izgalmas és vonzó társat keresek! -Ha igényes vagy magadra és a környezetedre -Ha nem küzdesz a saját démojaiddal és a lelked is tiszta -Ha szeretsz utazni, kirándulni, bicajozni, kézen fogva sétálni, összebújva filmezni -Ha szereted a "jó reggelt" puszit -Ha igényled hogy kapj törődést, figyelmet és ebből vissza is tudsz adni -Ha hiszed hogy a szerelem, nem csak a tinik privilégiuma Akkor talán, te vagy az IGAZI :)
Sean, 47 éves
Társkereső Budapest, I.
2 napja tag
Nemrégiben költöztem Budapestre Amerikából. Most fedezem fel a várost, és keresem azt, akivel jól érezném magam itt. Kérlek, ne aggódj, ha nem tökéletes az angolod. Én se tudok még jól magyarul, de próbálom megtanulni a nyelvet.
Gábor, 49 éves
Társkereső Albertirsa
2 napja tag
Helló. Még házas vagyok,de egy éve külön élünk. Nehezen viselem a magányt. Nincsenek kimondott elvárásaim,csak az őszinteség.
Fülöp, 40 éves
Társkereső Székesfehérvár
2 napja tag
Szia Fülöp vagyok 40 éves elvált.Őszinte, becsületes,életvidám embernek tartom magam, aki szeret kerékpározni,úszni és kirándulni, de szívesen megyek moziba, vagy a színházba is.Olyan társat keresek, akivel lehet kommunikálni, lehet társaságba menni, szeret zenét hallgatni, hobbi szinten szeret kerékpározni, vagy akár kimozdulni a lakásból, szeret utazni.Akivel közösen tervezhetem a jövőt és akár a családalapítást is.

Néhány 40-es, középkorú társkereső bemutatkozása

  • Ferenc (46), Makó Magas,szőke,kék szemű herceg hölgyet keres!! Háááát.... Magasnak magas vagyok,de a szőke hajam már inkább őszes,a kék szem az renden,*moderálva*,de fehér ló helyett Fiattal járok. Próbáljuk meg,hátha megbánjuk!!!
  • Tibor (49), Mikepércs Sziasztok! Tibor vagyok, 49 éves. Társam keresem Mikepércs környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Mónika (43), Győr Sziasztok! Mónika vagyok, 43 éves, lakhelyem Győr. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
  • Mónika (45), Sopron Sziasztok! Szia, Mónika vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
  • Melinda (41), Kiskunfélegyháza Szeretni és szeretve lenni Két kamasz gyermekem van. Akik nagyon fontosak számomra. Szeretem a természetet. Őszinte, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyom.

Szerelemben nincs határ!

Társkereséskor nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem az, hogy valóban vágysz-e egy komoly kapcsolatra, egy megértő társra, aki mellet leélnéd az életedet. Ha igen, akkor a Randivonalon a helyed!

Ha középkorú vagy, de még nem találtad meg életed párját, vagy netalán elveszetted őt, regisztálj most a Randivonalra, ahol a folyamatos moderálás miatt garantáltan valódi profilokkal és komoly kapcsolatot kereső tagokkal ismerkedhetsz meg, az ország egész területéről.

Nem számít, hogy elmúltál már negyven éves, nálunk több mint százezer negyven feletti szingli keresi párját!

Mindenkinek jár egy esély!

Randivonal társkereső – ahol a komoly kapcsolatok születnek

A Randivonal Magyarország egyik legrégebbi, legnagyobb társkeresője, ahol a tagok 25 százaléka negyvenes éveiben jár, 82 százalékuk pedig komoly kapcsolatot keres. Naponta több százan regisztrálnak a Randivonalra, mert itt igényes adatlapokkal és valós felhasználókkal találkozhatnak!

Mi komolyan vesszük a társkeresést – és Te? … Regisztrálj most!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk