Vega társkeresők

106 Vega társkeresővel ismerkedhetsz a Randivonalon.

Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Néhány Vega társkeresőt láthatsz alább, de hogy mindenkivel megismerkedhess, készítsd el saját adatlapodat! Csak adj meg néhány adatot, mutatkozz be 1-2 mondatban, tölts fel pár jó fotót magadról, és találd meg a párod Magyarország társkeresőjén, ahol komoly kapcsolatok születnek! Regisztrálj most >

Legújabb Vega társkereső nők

Emese, 36 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag
Világjáró, nyitott, természetkedvelő.
Diána, 26 éves
Társkereső Németország
5 napja tag
Ezen az oldalon még nem jártam. Kívancsi leszek mire lesz jó...
Eszter, 27 éves
Társkereső Tarján
7 napja tag
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Tarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Zsuzsi, 46 éves
Társkereső Budapest, XIX.
13 napja tag
Társamat keresem, aki osztja, vagy elfogadja buddhista világnézetemet

Legújabb Vega társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
Ákos, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV.
17 napja tag
Szeretem a jó embereket, az állatokat, a növényeket, a mozgást, az aktivitást, a tanulást, a fejlődést, a szelet, a napot, az erdőt, a valódi dolgokat és a valódi embereket.
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, II.
38 napja tag
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait. Ha ez nem riaszt el, akkor nyugodtan olvass tovább. ;) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel szoktam sportolni (pl saját testsúlyos gyakorlatok, futás, kardió edzés, jóga stb) és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. :) A mozgáson kívül nagyon szeretek filozófiai dolgokról beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. :)
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, XV.
41 napja tag
Gábor vagyok, 35 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!

Online Vega társkereső nők

Emese, 36 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag
Világjáró, nyitott, természetkedvelő.
Judit, 41 éves
Társkereső Németország
720 napja tag
Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél. 'Gandi' Tisztelet, őszinteség, megbízhatóság, egészséges életmód

Online Vega társkereső férfiak

GYÖRGY, 52 éves
Társkereső Tököl
57 napja tag
Üdvözlök Mindenkit. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Hiszek a gondolat teremtő erejében, mikor az elme elcsendesedik. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Milyen társra vágyom, mint mindenki más. Legyen Nő. Kedvenc időtöltéseim: Természet járás, szaunázás, harcművészet gyakorlása, pingpongozás,kerékpározás, íjászat.
Viktor, 36 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy
63 napja tag
Nem szeretnék senkinek zsákbamacskát árulni, és senkinek nem szeretném rabolni az idejét, ezért igyekszek őszintén jellemezni magam. Spirituális beállítottságú vagyok, de nem vagyok vallásos. Nem szeretek senkit győzködni, főleg hitbeli meggyőződéssel kapcsolatban, és azt sem szeretem, ha engem győzködnek. Vannak jellembeli hibáim, de jóindulatú embernek érzem magam. Hajlamos vagyok túl sok felelősséget vállalni másokért és közben háttérbe szorítani magam. Sokat kell még fejlődnöm az önbecsülés terén is. Ha olyasvalakit keresel, akiből úgy duzzad a férfiasság, mint Vin Dieselből és olyan határozott, mint egy kiképzőtiszt, akkor szinte biztos, hogy velem nem leszel boldog. Bár örülnék, ha eljutnék ide, de addig szerintem még hosszú az út. :) Ezért olyan társat keresek, aki elsősorban elfogad és szeret olyannak, amilyen vagyok, és akivel szeretetben tudjuk egymást formálni és terelni az arany középút felé, nem elvárásokkal. Képes vagyok őszintén, odaadóan szeretni, figyelmesen hallgatni és empátiát tanúsítani, de nem mindig van egy jó viccem, amivel ki lehet rántani a másik embert a mélypontról. Inkább együtt sírok vele, ha kell, és utána próbálok lelket önteni belé. Két kutyusom van, ezért nem tehetem meg minden hétvégén, hogy felkerekedek és két napig haza se jövök. Hála Istennek, vannak, akik segítenek ebben, ha kell, de egyrészt nem szeretném őket minden héten ezzel terhelni, másrészt a lelkiismeretem se lenne tiszta, hiszen én vállaltam őket, így nekem kell kielégítenem a napi igényeiket. :) Amúgy pedig nagyon szeretem őket. Érzelmes és érzékeny embernek gondolom magam, de a helyzetek többségében képes vagyok higgadtan dönteni. A lexikális műveltségem nem eget rengető, de érzelmileg intelligens embernek gondolom magam. Hajlamos vagyok a bűntudatra és az önmarcangolásra, de ezekkel az érzésekkel már körülbelül 10 éve dolgozok magamon, és úgy érzem, hogy jobb a helyzet, mint amikor elkezdtem. :) Sokszor nehéz nemet mondanom, én szó szerint megküzdök ilyenkor a lelkiismeretemmel, hogy ne érezzem gonosznak magam emiatt. Ebben is szeretnék sokat fejlődni, hogy ne bántóan, de határozottan mondjak nemet az olyan helyzetekre, amelyeket helytelennek érzek akár másokra, akár magamra nézve. Nagyon vágyom a szerelemre, de nem minden áron szeretnék párkapcsolatban élni. Hiszek a sorsszerűségben, a tudatalatti (lélek) létezésében, és az a célom, hogy szeretetben éljek. Ez tág fogalom, és sokszor problémáim vannak annak a felismerésével, hogy ezt hogy lehet nap mint nap megélni a gyakorlatban. Néha döntésképtelen vagyok és hezitálok, főleg, ha súlyos döntésről van szó. Próbáltam jót és rosszat is mondani magamról, hogy könnyebben eldönthesd, hogy szeretnél-e megismerni engem. Ha nem, akkor is azt kívánom, hogy sikerüljön találnod egy olyan kapcsolatot, amiben mindketten boldogak vagytok. Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bemutatkozásomat!
Denes, 47 éves
Társkereső Kecskemét
70 napja tag
Szia, Dénes vagyok. Szeretek erdőbe barangolni, a nagyvilágban utazni, úszni a tengerbe, tavakba, élvezni a napfényt, kertészkedni. Szeretem a mosolyt, az ölelést, a dicsérő szavakat és a vidám embereket. Szívesen segítek a házimunkákban, konyhába vagy bevásárolni, piacra menni. Hamarosan Győrből költözok Kecskemétre kb. október végén. Szép napot ☀️.
Dávid, 37 éves
Társkereső Budapest, XIII.
255 napja tag
Komoly kapcsolatot keresek. Szabadidőmben sportolok,főzök,biciklizek,filmezek,utazom kirándulok...és tervezgetem a jövőm. :) Szeretem az igaz és pozitív embereket. Érdekelnek a spirituális dolgok. Barátságos vagyok,megértő..hiszek az álmaimban és teszem is érte. Szerintem van humorom :D ...de ezt majd ki lehet próbálni :D Az egyik legfontosabb nézeteim közé tartozik hogy segíts másokon a lehetőségeidhez képest. Egyébként vegetáriánus vagyok,ellenzem az állatok gyilkolását. Nem várom el hogy te is vegetáriánus legyél. :)

Diplomás Vega társkereső nők

Emese, 36 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag
Világjáró, nyitott, természetkedvelő.
Eszter, 27 éves
Társkereső Tarján
7 napja tag
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Tarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Mónika, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
19 napja tag
Szia! Az önismeret rögös útján járva keresem a szerelmet! Én egy vagány, fiatalos, sportos, érdeklődő, nyitott hölgy vagyok. Szeretek, és állítólag tudok is főzni, így mellettem biztosan nem fogsz éhezni, csillapító majd az étvágyad. :) Emellett szeretek színházba járni, kirándulni, utazni, olvasni, és buddhista szemléletben élni. A zene fontos része az életemnek. Szeretek koncertekre járni, és fesztiválozni. Ezért olyan társat keresek aki szintén fiatalos, sportos, és a magas IQ, EQ sem hátrány, sőt! Légy legalább 185 cm magas, szeretek a Férfira felnézni. :) Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget. Köszönöm!
Anna, 48 éves
Társkereső Budaörs
29 napja tag
Vidám nő vagyok, igaz társam keresem tartós kapcsolatra. Szeretem az állatokat ezért nem eszem meg őket. Szeretek a természetben lenni: erdő, mező, Balaton, tengerek. Bringázom napi szinten. Edzés: Jóga és konditorna. Meditáció és légzőgyakorlatok is a jóga gyakorlásom része.

Diplomás Vega társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, II.
38 napja tag
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait. Ha ez nem riaszt el, akkor nyugodtan olvass tovább. ;) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel szoktam sportolni (pl saját testsúlyos gyakorlatok, futás, kardió edzés, jóga stb) és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. :) A mozgáson kívül nagyon szeretek filozófiai dolgokról beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. :)
GYÖRGY, 52 éves
Társkereső Tököl
57 napja tag
Üdvözlök Mindenkit. Szeretem az elcsendesülést, megtapasztalni a világ rezdüléseit. Szeretek harmóniában élni a többi érző lélekkel a természettel. Hiszek a gondolat teremtő erejében, mikor az elme elcsendesedik. Szeretet, Tudás, Igazságosság, Odaadás, Türelem ezek a fő erkölcsi útmutatóim. Milyen társra vágyom, mint mindenki más. Legyen Nő. Kedvenc időtöltéseim: Természet járás, szaunázás, harcművészet gyakorlása, pingpongozás,kerékpározás, íjászat.
Denes, 47 éves
Társkereső Kecskemét
70 napja tag
Szia, Dénes vagyok. Szeretek erdőbe barangolni, a nagyvilágban utazni, úszni a tengerbe, tavakba, élvezni a napfényt, kertészkedni. Szeretem a mosolyt, az ölelést, a dicsérő szavakat és a vidám embereket. Szívesen segítek a házimunkákban, konyhába vagy bevásárolni, piacra menni. Hamarosan Győrből költözok Kecskemétre kb. október végén. Szép napot ☀️.

Keresztény Vega társkereső nők

Fanni, 32 éves
Társkereső Oroszlány
51 napja tag
Keresem azt a személyt, akivel egy hullámhosszon vagyunk és közös az érdeklődésünk. Vegetáriánus vagyok, nem dohányzom és nem iszom,egészséges,sportos életet élek. 54 kg vagyok, 170 cm. Barna szem és hajszín. Nem dolgozom, tanuló vagyok. A szüleimmel élek, külön lakrészben. A családépítésen még nem gondolkodom. Szeretek kirándulni, sétálgatni, szeretném kiprobálni a sup-ozást. Hasonló életvitelű emberek jelentkezését várom.
Moncsi, 51 éves
Társkereső Budapest, XII.
68 napja tag
Szeretnék elvonulni kicsit a világ zajától. Velem tartasz?;)))
Márti, 43 éves
Társkereső Budapest, III.
108 napja tag
Jó érzés, ha egy erős férfi kéz fogja a kezem kirándulás, tánc közben. Örömmel nézem, ha a párom jóétvággyal eszi a főztömet. Szeretném a páromat esténként mosolyogva hazavárni, átölelni.
Ági, 42 éves
Társkereső Budapest, IV.
129 napja tag
Fontos dolgokhoz és ugyanolyan fontos hétköznapokhoz keresem a szövetségesemet.

Keresztény Vega társkereső férfiak

Denes, 47 éves
Társkereső Kecskemét
70 napja tag
Szia, Dénes vagyok. Szeretek erdőbe barangolni, a nagyvilágban utazni, úszni a tengerbe, tavakba, élvezni a napfényt, kertészkedni. Szeretem a mosolyt, az ölelést, a dicsérő szavakat és a vidám embereket. Szívesen segítek a házimunkákban, konyhába vagy bevásárolni, piacra menni. Hamarosan Győrből költözok Kecskemétre kb. október végén. Szép napot ☀️.
Zoli, 69 éves
Társkereső Budapest, IV.
173 napja tag
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos 2 éve özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Mivel úgyis a Hölgyek választanak, ha gondoljátok jelöljetek kedvencnek, vagy írjatok!
Zoli, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
211 napja tag
Sármos fiatalember keresi érdeklődési körben és értékrendben hozzáillő társát. Sokoldalú, maximalista, nyugalmat sugárzó, megfontolt, precíz, optimista és toleráns! Imádok vezetni (Merci fan), kirándulni, természetben lenni, hangfalat bütykölni, zenét hallgatni, színészkedni, tanítani, földsugárzást mérni... :D Kedvelem a spirituális témájú könyveket, azonban Molnár Ferenc fergeteges darabjait is szívesen olvasom :) Folyamatosan dolgozom magamon. Kikapcsolódásként járok egyet a Pilisben, zenét hallgatok, vagy a barátokkal kitalálunk valamit... Szeretem a munkám, jól érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok az életemmel, csak kettesben minőségileg más ;)
Péter, 61 éves
Társkereső Miskolc
258 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Fiatal Vega társkereső nők

Diána, 26 éves
Társkereső Németország
5 napja tag
Ezen az oldalon még nem jártam. Kívancsi leszek mire lesz jó...
Eszter, 27 éves
Társkereső Tarján
7 napja tag
Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Tarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
Tinus, 28 éves
Társkereső Nyíregyháza
33 napja tag
Őszintén szólva még sosem próbálkoztam a társkeresés ezen formájával, de most hátha... Röviden: nagybetűs FÉRFIAK jelentkezését várom, akik még tudják mit jelent úriembernek lenni ebben a rohanó világban. :-)
Virág, 28 éves
Társkereső Budapest
123 napja tag
Virág vagyok, 28 éves. Sokat dolgozom, a saját vállalkozásomat vezetem 4 éve. Szeretek utazni, új helyeket kipróbálni, a barátaimmal lenni. Keresem a herceget fehér lovon :))

Fiatal Vega társkereső férfiak

Bálint, 24 éves
Társkereső Budaörs
128 napja tag
ENFJ személyiség Néha főzök finom vega / vegán indiai ételeket. :) A többi az adatlapomról kiderül
Zoli, 28 éves
Társkereső Budapest, XI.
211 napja tag
Sármos fiatalember keresi érdeklődési körben és értékrendben hozzáillő társát. Sokoldalú, maximalista, nyugalmat sugárzó, megfontolt, precíz, optimista és toleráns! Imádok vezetni (Merci fan), kirándulni, természetben lenni, hangfalat bütykölni, zenét hallgatni, színészkedni, tanítani, földsugárzást mérni... :D Kedvelem a spirituális témájú könyveket, azonban Molnár Ferenc fergeteges darabjait is szívesen olvasom :) Folyamatosan dolgozom magamon. Kikapcsolódásként járok egyet a Pilisben, zenét hallgatok, vagy a barátokkal kitalálunk valamit... Szeretem a munkám, jól érzem magam a bőrömben, elégedett vagyok az életemmel, csak kettesben minőségileg más ;)
Geri, 29 éves
Társkereső Budapest, I.
272 napja tag
Szia, Geri vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Izsák, 25 éves
Társkereső Budapest, VI.
307 napja tag
Szia! 24 eves elettel teli fiatal srac vagyok. Tobb az olyan dolog amit szeretek, mint amit nem ;) A randikat egy sor, vagy egy jo kaja mellett jobban el tudom kepzelni, mint online...

30-as Vega társkereső nők

Emese, 36 éves
Társkereső Debrecen
5 napja tag
Világjáró, nyitott, természetkedvelő.
Fanni, 32 éves
Társkereső Oroszlány
51 napja tag
Keresem azt a személyt, akivel egy hullámhosszon vagyunk és közös az érdeklődésünk. Vegetáriánus vagyok, nem dohányzom és nem iszom,egészséges,sportos életet élek. 54 kg vagyok, 170 cm. Barna szem és hajszín. Nem dolgozom, tanuló vagyok. A szüleimmel élek, külön lakrészben. A családépítésen még nem gondolkodom. Szeretek kirándulni, sétálgatni, szeretném kiprobálni a sup-ozást. Hasonló életvitelű emberek jelentkezését várom.
Réka, 33 éves
Társkereső Budaörs
267 napja tag
Minimalizmus, környezettudatosság, túra-mozgás-sport, természet, alkotás, tanulás-olvasás
Ágnes, 31 éves
Társkereső Budapest, XII.
336 napja tag
Minden reggel úgy veszem a cipőt, mintha vele ugranám majd át az időt...

30-as Vega társkereső férfiak

Attila, 32 éves
Társkereső Budapest, XVI.
2 napja tag
🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, II.
38 napja tag
Szia! Hosszútávú társamat keresem, akivel közösen megélhetjük a mindennapi élet pillanatait. Ha ez nem riaszt el, akkor nyugodtan olvass tovább. ;) Lételemem a mozgás, napi rendszerességgel szoktam sportolni (pl saját testsúlyos gyakorlatok, futás, kardió edzés, jóga stb) és leginkább bringával vagy gyalog közlekedem. Igyekszem minél tudatosabban élni, és irányítani a figyelmemet, hogy ha kell, akkor ne rángasson az agyam valami jövőbeli nemlétező probléma felé, vagy ne pörögjön a múlt dolgain. Ez részben a jóga gyakorlás része is, hogy minél intenzívebben tudjam megélni a pillanatokat. Jóga tanítással is foglalkozom, így szeretek másokat is motiválni a mozgásban és a tudatos életvitelben. :) A mozgáson kívül nagyon szeretek filozófiai dolgokról beszélgetni, zenét hallgatni, közösségi programokon részt venni, vagy csak szimplán élvezni a napfényt, egy pohár bort vagy egy csésze kávét. :)
Gábor, 35 éves
Társkereső Budapest, XV.
41 napja tag
Gábor vagyok, 35 éves, lakhelyem Budapest. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Viktor, 36 éves
Társkereső Jászalsószentgyörgy
63 napja tag
Nem szeretnék senkinek zsákbamacskát árulni, és senkinek nem szeretném rabolni az idejét, ezért igyekszek őszintén jellemezni magam. Spirituális beállítottságú vagyok, de nem vagyok vallásos. Nem szeretek senkit győzködni, főleg hitbeli meggyőződéssel kapcsolatban, és azt sem szeretem, ha engem győzködnek. Vannak jellembeli hibáim, de jóindulatú embernek érzem magam. Hajlamos vagyok túl sok felelősséget vállalni másokért és közben háttérbe szorítani magam. Sokat kell még fejlődnöm az önbecsülés terén is. Ha olyasvalakit keresel, akiből úgy duzzad a férfiasság, mint Vin Dieselből és olyan határozott, mint egy kiképzőtiszt, akkor szinte biztos, hogy velem nem leszel boldog. Bár örülnék, ha eljutnék ide, de addig szerintem még hosszú az út. :) Ezért olyan társat keresek, aki elsősorban elfogad és szeret olyannak, amilyen vagyok, és akivel szeretetben tudjuk egymást formálni és terelni az arany középút felé, nem elvárásokkal. Képes vagyok őszintén, odaadóan szeretni, figyelmesen hallgatni és empátiát tanúsítani, de nem mindig van egy jó viccem, amivel ki lehet rántani a másik embert a mélypontról. Inkább együtt sírok vele, ha kell, és utána próbálok lelket önteni belé. Két kutyusom van, ezért nem tehetem meg minden hétvégén, hogy felkerekedek és két napig haza se jövök. Hála Istennek, vannak, akik segítenek ebben, ha kell, de egyrészt nem szeretném őket minden héten ezzel terhelni, másrészt a lelkiismeretem se lenne tiszta, hiszen én vállaltam őket, így nekem kell kielégítenem a napi igényeiket. :) Amúgy pedig nagyon szeretem őket. Érzelmes és érzékeny embernek gondolom magam, de a helyzetek többségében képes vagyok higgadtan dönteni. A lexikális műveltségem nem eget rengető, de érzelmileg intelligens embernek gondolom magam. Hajlamos vagyok a bűntudatra és az önmarcangolásra, de ezekkel az érzésekkel már körülbelül 10 éve dolgozok magamon, és úgy érzem, hogy jobb a helyzet, mint amikor elkezdtem. :) Sokszor nehéz nemet mondanom, én szó szerint megküzdök ilyenkor a lelkiismeretemmel, hogy ne érezzem gonosznak magam emiatt. Ebben is szeretnék sokat fejlődni, hogy ne bántóan, de határozottan mondjak nemet az olyan helyzetekre, amelyeket helytelennek érzek akár másokra, akár magamra nézve. Nagyon vágyom a szerelemre, de nem minden áron szeretnék párkapcsolatban élni. Hiszek a sorsszerűségben, a tudatalatti (lélek) létezésében, és az a célom, hogy szeretetben éljek. Ez tág fogalom, és sokszor problémáim vannak annak a felismerésével, hogy ezt hogy lehet nap mint nap megélni a gyakorlatban. Néha döntésképtelen vagyok és hezitálok, főleg, ha súlyos döntésről van szó. Próbáltam jót és rosszat is mondani magamról, hogy könnyebben eldönthesd, hogy szeretnél-e megismerni engem. Ha nem, akkor is azt kívánom, hogy sikerüljön találnod egy olyan kapcsolatot, amiben mindketten boldogak vagytok. Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bemutatkozásomat!

Középkorú Vega társkereső nők

Zsuzsi, 46 éves
Társkereső Budapest, XIX.
13 napja tag
Társamat keresem, aki osztja, vagy elfogadja buddhista világnézetemet
Mónika, 45 éves
Társkereső Budapest, XVI.
19 napja tag
Szia! Az önismeret rögös útján járva keresem a szerelmet! Én egy vagány, fiatalos, sportos, érdeklődő, nyitott hölgy vagyok. Szeretek, és állítólag tudok is főzni, így mellettem biztosan nem fogsz éhezni, csillapító majd az étvágyad. :) Emellett szeretek színházba járni, kirándulni, utazni, olvasni, és buddhista szemléletben élni. A zene fontos része az életemnek. Szeretek koncertekre járni, és fesztiválozni. Ezért olyan társat keresek aki szintén fiatalos, sportos, és a magas IQ, EQ sem hátrány, sőt! Légy legalább 185 cm magas, szeretek a Férfira felnézni. :) Nincs előfizetésem, kérek szépen elérhetőséget. Köszönöm!
Anna, 48 éves
Társkereső Budaörs
29 napja tag
Vidám nő vagyok, igaz társam keresem tartós kapcsolatra. Szeretem az állatokat ezért nem eszem meg őket. Szeretek a természetben lenni: erdő, mező, Balaton, tengerek. Bringázom napi szinten. Edzés: Jóga és konditorna. Meditáció és légzőgyakorlatok is a jóga gyakorlásom része.
Virág, 40 éves
Társkereső Budapest, II.
36 napja tag
Kizárólag megbízható férfi érdekel, komoly, tartós kapcsolat reményében.

Középkorú Vega társkereső férfiak

Ákos, 46 éves
Társkereső Budapest, XIV.
17 napja tag
Szeretem a jó embereket, az állatokat, a növényeket, a mozgást, az aktivitást, a tanulást, a fejlődést, a szelet, a napot, az erdőt, a valódi dolgokat és a valódi embereket.
Denes, 47 éves
Társkereső Kecskemét
70 napja tag
Szia, Dénes vagyok. Szeretek erdőbe barangolni, a nagyvilágban utazni, úszni a tengerbe, tavakba, élvezni a napfényt, kertészkedni. Szeretem a mosolyt, az ölelést, a dicsérő szavakat és a vidám embereket. Szívesen segítek a házimunkákban, konyhába vagy bevásárolni, piacra menni. Hamarosan Győrből költözok Kecskemétre kb. október végén. Szép napot ☀️.
Sanyi, 49 éves
Társkereső Kecskemét
174 napja tag
Szia, Sanyi vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.
Ferenc, 44 éves
Társkereső Kőszárhegy
185 napja tag
Szia, Ferenc vagyok, most nem tudtam többet írni. Ha érdekellek, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerkedjünk.

50 év feletti Vega társkereső nők

Icu, 62 éves
Társkereső Pécel
262 napja tag
Icu vagyok, 61 éves, lakhelyem Pécel. Még nem írtam egyéni bemutatkozást, ezért ezt az automatikus szöveget olvashatod az adatlapomon. Kérlek, írj vagy jelölj kedvencnek, ha jobban meg akarsz ismerni!
Kata, 66 éves
Társkereső Ajka
334 napja tag
Kata vagyok, 66 éves, lakhelyem Ajka. A mozgás a lét elemem, természetimádó, kreatív, aktív, nő vagyok, a kertészkedés a hobbim. Jól kijövök az emberekkel. Szeretem a kellemes zenét, a rendet magam körül és „belül” is, egy kis romantikára, túrákra is bármikor kapható vagyok gyalogosan, kerékpárral is. Szeretek főzni, olvasni, jógázni, érdekel a természetgyógyászat, gyógynövények. Nem vagyok tökéletes, szeretnék jobb emberré válni. „Nil nocere”. Igyekszem betartani „a nem ártás” törvényét, ha már segíteni nem tudok. Egy jó szó, egy mosoly is sokat segíthet. Nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok. Amennyire lehet a mai világban, egészségesen élek, magam termelem a zöldségeimet vegyszermentesen. Mond, akarsz-e játszótársam lenni az élet színpadán? (A fotó 2020.03.01-én készült - barátnőmmel túráztam a Mogyorós-kút környékén.)
Erzsébet, 62 éves
Társkereső Budapest, XI.
401 napja tag
Nagyon szeretek élni. Magamrol ennyit: szeretek utazni, sportolni főleg biciklizni,és túrázni a hegyekben. Tartós kapcsolatot keresek. Városi életet szeretem de a vidékkel sincs semmi gondom
Kata, 60 éves
Társkereső Nagy Britannia
510 napja tag
Szia, Kata vagyok, Már vártalak.... Álmaimban sokszor elképzeltelek... Külsődre és környezetedre igényes vagy. Nem dohányzol... és alkoholra sincs szükséged, hogy ellazulj egy hosszú nap után. Szívesen töltöd idődet a természetben. Többre értékeled a madárcsicsergést a tv adásánál. Nyitott vagy az újdonságokra. Szeretsz kertészkedni. Nem ijedsz meg, ha kell akár.. a bringa megjavításától sem ... hahaha Kilencedik éve élek Londonban és néhány év múlva tervezem majd hazaköltözni. Kiegyensúlyozott, boldog életet élek, amit szeretnék Veled megosztani. A barátaim energiabombának szoktak hívni :-) Ez talán az egészséges életmódomnak is köszönhető. Hosszú ideje vegetáriánus vagyok, jógát gyakorlok és oktatok. Szeretek élni, szerelmesnek lenni... nagyokat nevetni... és táncolni :-) Mindenem megvan, amire szükségem van, csak Rád várok! Bújós vagyok. Nagyon fontos számomra az érintés. Érintés a szeretet-nyelvem. :-) Szeretem az egyszerűséget, természetest. Nem olyan társat keresek, akivel együtt megöregedünk, hanem akivel együtt örökké fiatalok maradunk!

50 év feletti Vega társkereső férfiak

Zoli, 69 éves
Társkereső Budapest, IV.
173 napja tag
Szeretem az életem,a gyerekeimet, unokáimat, sajnos 2 éve özvegy lettem. Nyitott vagyok minden pozitív szeretetteljes közeledésre:). Végzettségem szerint inkább az anyagi világ érdekelt, de egyre jobban a spiritualitás felé nyitok. Hasonló érdeklődéssel közelebb kerülhetünk egymáshoz. Mivel úgyis a Hölgyek választanak, ha gondoljátok jelöljetek kedvencnek, vagy írjatok!
Péter, 61 éves
Társkereső Miskolc
258 napja tag
Szia, Péter vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.
Laci, 65 éves
Társkereső Győr
428 napja tag
Egyelőre alkalmi barátságot keresek, ami később változhat? Szeretnék néha elmenni partneremmel egy zenés helyre vacsorázni. Kisebb kirándulások esetleg, némi ismeretség után Wellness hétvége is elképzelhető? Szeretem az őszinte, szókimondó, de kedves embereket. Fontos az egymás iránti tisztelet, megbecsülés és a szeretet! Szeretek barkácsolni, sportolni, olvasni, kirándulni, fotózni, rádiózni. Vegás ételeket kedvelem, de szívesen és örömmel főzök és készítek sütiket is gyakran! Szeretem a gyermekeket. Az állatok\/kutyusok\/ meg az igazi barátaim!
Dénes, 67 éves
Társkereső Amerikai Egyesült Államok
476 napja tag
Szia, Dénes vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni. Ha többet szeretnél tudni rólam, írj vagy jelölj kedvencnek és ismerjük meg egymást.

Néhány Vega társkereső bemutatkozása

  • Diána (26), Németország Liebe ist 1 wildes Tier... Ezen az oldalon még nem jártam. Kívancsi leszek mire lesz jó...
  • Eszter (27), Tarján Ismerj meg! Eszter vagyok, 27 éves. Társam keresem Tarján környékéről. Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!
  • Zsuzsi (46), Budapest, XIX. A karma bölcs Társamat keresem, aki osztja, vagy elfogadja buddhista világnézetemet
  • Attila (32), Budapest, XVI. Vannak, akik összetévesztenek Petőfi Sándorral 🇭🇺🇺🇸Hungarian American Also speaks 🇩🇪🇯🇵 I\'m out-going, out-doorsy, and an adventurer. I like to travel and explore, be spontaneous and also relax at home, exercise, and watch movies. My favourite sport is Lacrosse. I like to canoe, kayak, and rock climb. I also enjoy meeting new people and seeing new places. I\'m looking for someone who is the similar adventure type, doesn\'t mind playing games, going camping/hiking, and wants a maybe wants a long-term relationship 😄😍
  • Emese (36), Debrecen Sziasztok Világjáró, nyitott, természetkedvelő.
Elkötelezett vagy az állatok jogaiért, vagy esetleg nem szereted a hús ízét? Nem könnyű olyan társat találni, aki komolyan veszi a vegetáriánus vagy vegán életmódot. Sok párkapcsolatban komoly összetűzésekhez vezethet, ha nem egyeznek a felek étkezési szokásai. Egy vega számára különösen nehéz nézni, ahogy a társa jóízűen megeszik egy steaket. Ha neked elsődleges szempont az állati hús és az állati eredetű ételek elkerülése, akkor érdemes olyan társat választanod, aki hasonlóan áll hozzá az étkezésekhez. A profilodban beállíthatsz ilyen címkét is, és ez alapján könnyebben megismerkedhetsz a hozzád illő vegetáriánus vagy vegán társaddal. Regisztrálj, vagy lépj be a Randivonalra, és ismerkedj meg vega társkeresőinkkel!

Elfelejtett jelszó

Írd ide az e-mail címed:

A honlapon a jobb élmény és a biztonság érdekében sütiket (cookie) használunk. További információk